Nak berniaga nasi lemak?

Anda mesti hairan bagaimana orang berniaga nasi lemak boleh masak sambal tiap-tiap hari.Tak letih ke diorang?Sebenarnya nak berniaga ni bukan susah.Tipnya sambal yang dibuat tu tiap-tiap hari tak payah masak.Sebab sambal tu boleh tahan 4 hari di luar.Ini adalah resepi kawan saya yang berniaga nasi lemak tiap-tiap hari.Dia belajar dari chef li tauke kelas masakan gerai.Kawan-kawan yang sedang dibuang kerja atau sedang menganggur boleh cuba cara ni untuk survive sementara nak cari kerja.Cari rezeki yang halal jangan malu.
Resepi dari Chef Li training centre.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s