Nak berniaga nasi lemak?

Anda mesti hairan bagaimana orang berniaga nasi lemak boleh masak sambal tiap-tiap hari.Tak letih ke diorang?Sebenarnya nak berniaga ni bukan susah.Tipnya sambal yang dibuat tu tiap-tiap hari tak payah masak.Sebab sambal tu boleh tahan 4 hari di luar.Ini adalah resepi kawan saya yang berniaga nasi lemak tiap-tiap hari.Dia belajar dari chef li tauke kelas masakan gerai.Kawan-kawan yang sedang dibuang kerja atau sedang menganggur boleh cuba cara ni untuk survive sementara nak cari kerja.Cari rezeki yang halal jangan malu.
Resepi dari Chef Li training centre.

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s